T-Trio

Parochie Pius X

Groenenborgerlaan 214, 2610 Wilrijk

 

 

 

Zondag 6 januari 2019

 

Met de medewerking van :

Dirk Hannes, trompet – Guy Gevaerts, Trombone

Gerlinde Goossens, Tuba (Euphonium)

 

 

 

 

 

 

 

Trio koperblazers

 

 

 

 

Tijdens de kerstperiode is er een specifieke vraag naar muziek die enkel in deze tijd gespeeld wordt. Zo hebben wij ons gespecialiseerd in het brengen van traditionele en bekende kerstmuziek.

 

Wie zijn wij?

 

Een trio samengesteld uit trompet, trombone en tuba (euphonium).

Onze naam is dan ook toepasselijk “T-Trio”. Ontstaan in 2009 wanneer stichter Guy Gevaerts het idee had de traditionele en bekende kerstmuziek weer meer onder de mensen brengen.

 

Wat brengt de kerstsfeer er meer in dan de kerstuniformen (volledig kerstpak), wat uiteraard voor een unieke sfeer en bij het publiek voor een zeer gesmaakt beeld zorgt. Meermaals willen de kinderen een foto samen met de drie kerstmannen, al zijn de ouderen hier meestal ook niet om verlegen.

 

Een perfecte gelegenheid om onze muziek te brengen is een kerstmarkt, in een winkelcentrum, een receptie, (eventueel ook kerst- of nieuwjaarsreceptie van een bedrijf), een bejaardentehuis, bij kerstactiviteiten in het algemeen.

Ook bij kerkdiensten, zowel in de mis als bij de ingang/uitgang van de kerk (dit hoeft natuurlijk niet in het kerstmankostuum te zijn, om zwarte broek en wit hemd zijn we ook niet verlegen).

 

Met ons trio kunnen wij zowel binnen als buiten en voor een klein of groot publiek spelen met als extra dat wij niet op één vaste plaats moeten blijven staan of zitten, maar ons tijdens het optreden ook kunnen verplaatsen (bv. bij verschillende kraampjes op een kerstmarkt of tussen het publiek bij een optreden).

 

Als referentie hebben wij reeds meerdere jaren gespeeld op de kerstmarkten in Antwerpen, Brasschaat, Wilrijk, Mechelen, Lier, Lokeren.

Bovendien nog voor het winkelcentrum op de Meir te Antwerpen. En in de artiestenmissen van Carolus Borremeus te Antwerpen en Pius X te Wilrijk. Dit jaar spelen we ook nog in Herentals en Brussel.

U zal ons ook weer kunnen beluisteren tijdens de kerstperiode op verschillende van deze en andere plaatsen. Op aanvraag kan u digitaal ook luistervoorbeelden als ook een foto krijgen van ons.

 

Indien dit schrijven uw interesse wekt kan u steeds contact opnemen met Guy Gevaerts, GSM-nummer 0487 61 19 78. Of schrijven naar gevaertsguy@hotmail.com.

 

 

 

 

Programma 6 januari:

 

Intrede :

Intrada – anoniem/bew. A.Schwadron

Tochter Zion höre dich – G.F.Händel

 

Na de lezing :

Es ist ein Ros entsprungen - M. Praetorius

 

Tijdens de offerande:

Laudabo Nomen Dei – O.Lassus

 

Tijdens de communie:

Suite van kerstliederen

 

Slot:

Deck the halls - old Welsh carol

O come, all ye faithful – J.F.Wade.