T-Trio

Parochie Pius X

Groenenborgerlaan 214, 2610 WilrijkZondag 6 september 2020

Met de medewerking van :


JeongSun Goo, viool

Stefan Verberckmoes, orgel

JeongSun speelde op jonge leeftijd als soliste met verschillende symfonieorkesten in Zuid-Korea.

Tijdens haar studie viool aan de Ehwa universiteit in Seoul werd haar interesse voor de kamermuziek gewekt en behaalde haar Master diploma kamermuziek in 2005 aan het conservatorium in Rotterdam onder Ilya Grubert en Thijs Kramer.

Diverse masterclasses in de V.S., Finland, Oostenrijk en Italië van bekende violisten hebben haar vioolspel verder verfijnd.

JeongSun is lid van verschillende kamermuziekgroepen zowel klassiek als barok en is sinds 2008 concertmeester van Entente Cordial. 


Stefan Verberckmoes leerde op jonge leeftijd op eigen houtje orgel spelen.

In 1989 gaf hij zijn eerste concert in de Antwerpse Sint-Joriskerk, waar hij destijds op feestdagen de hoogmissen opluisterde.  

Van 1992 tot 2018 was hij begeleider van het Koninklijk Familiakoor Elsdonk uit Edegem, waarmee hij onder andere de Requiems van Fauré en Saint-Saëns uitvoerde, alsook de Missa Sagrada Familia van Sebastiaan van Steenberge, die aan hem werd opgedragen.  

Stefan luisterde al hoogmissen op in alle Antwerpse monumentale kerken (OLV-kathedraal, Sint-Paulus, Carolus Borromeus, Sint-Jacob) en realiseerde samen met de Gregoriaanse Schola O.L.V-Middelares uit Berchem in 2007 een cd-opname in de Antwerpse Kristus-Koningkerk met o.a. de vespers van Guy Ropartz.


Programma:


Intrede :  Präludium – F.Kreisler

 

Tussenzang : Je vous salue – S.V.Choplin 


Tijdens de offerande : Sicilienne – M.T.von Paradis        


Tijdens de communie :Prélude ‘Le dernier Sommeil de la Vierge’ – J.Massenet/bew.G.Saenger                  


 Na de zegen :Grand Plein Jeu – P.Cochereau