T-Trio


Zondag 2 januari 2022

Met de medewerking van :

JeongSun Goo, viool

Stefan Verberckmoes, orgel

De uitvoerders

 

JeongSun Goo speelde op jonge leeftijd als soliste met verschillende symfonieorkesten in Zuid-Korea. Tijdens haar studie viool aan de Ehwa universiteit in Seoul werd haar interesse voor kamermuziek gewekt. Ze behaalde haar Masterdiploma kamermuziek in 2005 aan het conservatorium in Rotterdam bij Ilya Grubert en Thijs Kramer.

Diverse masterclasses in de VS, Finland, Oostenrijk en Italië van bekende violisten hebben haar vioolspel verder verfijnd.

 

JeongSun is lid van verschillende kamermuziekgroepen (zowel barok als klassiek) en is sinds 2008 concertmeester van het strijkersensemble Entente Cordiale.

 

 

Stefan Verberckmoes leerde op jonge leeftijd op eigen houtje orgel spelen. In 1989 gaf hij zijn eerste concert in de Antwerpse Sint-Joriskerk, waar hij destijds de hoogmissen op feestdagen opluisterde.

 

Van 1992 tot 2018 was hij begeleider van het Koninklijk Familiakoor Elsdonk uit Edegem, waarmee hij onder andere de Missa Sagrada Familia van Sebastiaan van Steenberge voor vierstemmig koor, strijkers en orgel uitvoerde, die aan hem werd opgedragen.

 

Samen met de Gregoriaanse Schola OLV-Middelares uit Berchem realiseerde hij in 2007 een cd-opname in de Antwerpse Kristus-Koningkerk.

 

Stefan luisterde al hoogmissen op in alle Antwerpse monumentale kerken (OLV Kathedraal, Sint-Paulus, Carolus-Borromeus, Sint-Jacob) en is momenteel als organist verbonden aan de Sint-Benedictuskerk in Mortsel.


Programma:  Intrede : 


            Cavatine op.125 – C. Galeotti (1872-1929)


 Tussenzang :

            Nun komm’ der Heiden Heiland – J.S.Bach (1685-1750

 

 Tijdens de offerande :

            Gabriel’s Oboe – The Mission – E.Morricone (1928-2020)


 Tijdens de communie :

            Receuillement (Méditation) – N.Gallon (1891-1966)


 Na de zegen :

             Rondo patetico (uit Arioso en Rondo Patico op.40) –G.Jensen (1843-1895)