T-Trio

Parochie Pius X

Groenenborgerlaan 214, 2610 WilrijkZondag 1 maart 2020

Met de medewerking van :

Adam Musialski , viool

Beata Musialska, piano

                                             

Adam Musialskistudeerde met onderscheiding af aan de Akademia Muzyczna Karol Szymanowski te Katowice in de vioolklas van professor Roman Lasocki.

Hij bracht het tot laureaat in talrijke wedstrijden, en haalde onder meer de speciale vermelding “The Honouring of Two Prizewinners”aan de International Summer Academy of Music in Zwitserland.

Hij trad op als solist met symfonische en kamerensembles in Australië, Oostenrijk, Tsjechië, Frankrijk, Spanje, Joegoslavië, Duitsland, Polen, Slovakije, Zwitserland, Oekraïne,de USA, Hongarije en Italië.

Hij trad op in herdenkingsvieringen doorheen Europa en in de USA.  Hij maakte opnames voor radio, tv, platen en films op internationale festivals zoals Mistrzow Polskiej Wiolinistyki, ISCM World MusicDays, Millennium Pace, South Australia Jubilee Music Festival, Salzburger Fesonzerte Chamber Music Festival en Schubertiade.

Verder maakt hij deel uit van de jury tijdens Poolse en internationale vioolwedstrijden. 

Net als zijn zus Beata Musialska is hij verbonden aan de Akademia Muzyczna Karol Szymanowskite Katowice.  


Beata Musialskastudeerde piano bij professor Monika Sikorska-Wojtachy  en kamermuziek bij professor Urszula Bożek-Musialska, beide  aan de Akademia Muzyczna Karol Szymanowski, hetzelfde conservatorium waar ze op dit moment doceert.  

Ze geeft masterclasses in deze disciplines en staat bekend als begeleidster van instrumentisten tijdens Poolse en buitenlandse muziekwedstrijden.

Programma:


Intrede :  Méditation (Peace is…) – Karl Jenkins          


Tussenzang : Amelia – Jubing Kristianto 


Tijdens de offerande : Mary, did you know ? – Buddy Greene        


Tijdens de communie :Prelude in e – opus 28 nr 4 – Fréderic Chopin               

                                 Vocalise – Wojciech Kilar                      


Na de zegen :Nebulous – Taylor Davis