parochieblad

Parochieblad
Een jaarabonnement op het parochieblad kost € 42. Een steunabonnement van € 50 geeft onze parochie een beetje meer armslag, zoals: exemplaren voor parochianen die het financieel moeilijk hebben, onvoorziene kosten, reclame.

 

U kunt een abonnement op het parochieblad nemen door het juiste bedrag over te schrijven op de bankrekening van de Parochiale Werken BE46 4034 1771 7136 (BIC-code KREDBEBB) met vermelding van uw naam en ‘abonnement parochieblad’.


Voor inlichtingen i.v.m. het abonnement kunt u terecht bij Mieke Corens-Werkers op tel. 0468/194 302.

Voor artikels en inhoudelijke suggesties kunt u terecht bij de plaatselijke redacteur Reinhart Ceulemans: reinhart.ceulemans@telenet.be


Het parochieblad wordt uitgereikt tussen dinsdag en donderdag. We weten vooraf niet op welke dag de uitreiking van uw parochieblad gebeurt. Het moment van uitreiking kan ook van week tot week verschillen.

 

Parochieblad nog niet ontvangen op donderdag?

Indien u als abonnee uw parochieblad op donderdag nog niet ontvangen heeft, dan kunt u dat op volgende wijzen melden.

  • De snelste weg loopt via de website kerkenleven.be/nietontvangen. U vult het online formulier in en verzendt het. U krijgt een nummer nagestuurd.
  • Ofwel stuurt u een mailbericht naar nietontvangen@kerknet.be. In het mailbericht vermeldt u duidelijk uw naam en adres, alsook het abonneenummer, dat zijn de acht cijfers die boven uw adres staan afgedrukt.
  • Ofwel telefoneert u dan naar de dienst ‘Parochiebladen’ van de uitgeverij Halewijn op het nummer 03 210 0830. Eén van de medewerkers van de uitgeverij dient een klacht in bij Bpost en vraagt om uw blad zo snel mogelijk te bezorgen.

 

Nieuwsgierig naar de inhoud van het parochieblad ?

 

Neem een kijkje op de website van KERK & Leven