Ademtocht

Verenigingen

„Adem-tocht” is een groep van mensen die maandelijks samenkomen in Sarto (naast de Pius X-kerk) om 14.00u en een thema bespreken.


Je geniet van je nieuwe leven na je actieve loopbaan, maar … je mist een diepere dimensie.

Je bent op zoek naar een houvast in je leven, naar zin en vervulling, maar … je raakt daarbij soms buiten adem.

Je hebt als christen vragen bij je geloof, bij de gang van zaken in onze samenleving, in de wereld en in de kerk, maar … je vindt niemand om mee op tocht te gaan.

Je wil je levens- en geloofservaring delen met je kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden, maar … dat vraagt een lange adem.


Met al die verlangens kun je terecht bij de christelijk-gelovige spiritualiteitsbeweging Adem-tocht …


Deze bezinningsgroep komt samen in Sarto om 14u30

De leden van Adem-Tocht wisselen elke maand gedachten uit rond een thema. Meer info over 'Ademtocht' lees je ook op: https://www.kerknet.be/organisatie/adem-tocht-vlaanderen de website van de beweging.Interesse? 


Hugo Van Aken : 03 448 11 01

Ingrid Langohr :03 232 89 21


Goede vrienden van Adem-Tocht


Zoals u weet, begint binnenkort ons nieuw werkjaar van Adem-Tocht en hopelijk zien wij jullie zo talrijk mogelijk terug aanstaande maandag, 25 september in onze vertrouwde zaal Sarto.


In oktober zal er geen gewone bijeenkomst plaats hebben, maar er staat ons wel een andere boeiende namiddag te wachten.

Na de moeilijke coronaperiode, hebben onze voorzitsters Greet Verhelst en Riet Van den Sande, mevrouw Dr Christiane Dumez terug aangesproken en deze zal ons komen spreken over “Probeer het opnieuw, Vaar naar het diepe” aansluitend bij het ‘gewonde Christendom’ dat priester Thomas Halik beschrijft en waarvoor hij de prijs voor het Christelijk boek 2021 kreeg.


Mevrouw Dumez, een leeftijdgenoot, is psychologe en na haar volledige actieve loopbaan, behaalde ze een doctoraat aan de universiteit te Leuven in de Godsdienstpedagogiek.


Deze namiddag zal plaatshebben op maandag, 24 oktober in het ons vertrouwde TPC in Wilrijk (in zaal S4 op het gelijkvloers) om 13.30 uur.

Wij nodige u graag uit op deze namiddag en u kan zich hiervoor inschrijven volgende week maandag bij Hugo (bijdrage 8 EUR).


Met hartelijke groeten van

Ingrid en Hugo